Klubben

Slagelse atletikklub holder til på det nye atletikstadion i Slagelse Nordby ved Nørrevangskolen. Klubben er for alle der har lyst til at træne atletik, for sjov eller for alvor. Vi tager jævnligt til stævner udenbys men holder også vores egne på hjemmebane. Se under medlemsskab for kontingent og under sommertræning for at se hvornår der er træning.

Kom og se om det er noget for dig.

Klubtøj

Slagelse Atletik DELTA har en klubdragt, der består af sorte shorts og rød bluse med DELTA logo og sponsorlogo på. Denne klubdragt skal bæres ved konkurrencer. Blusen skal købes gennem vores nye leverandør http://cloth4sport.dk. Bukser kan købes gennem klubben, som af og til har favorable tilbud, men andre sorte bukser er lovlige. 

Indtil årsskifte 2017-18 står der SYDBANK på brystet af klubtrøjen, men dette udgår efter nytår, da Sydbank ikke længere er tøjsponsor for klubben. 

Vi har derfor fået ny klubdragt som bestilles gennem www.cloth4sport.dk, der har specialiseret sig i klubtøj til atletikklubber. 

Det gamle klubtøj (med SYDBANK) kan bruges indtil årets udgang og til træning fremover og er til salg til meget nedsatte priser i klubhuset. Det gamle klubtøj kan dog stadig benyttes i en overgangsperiode. 

Trænerne kan desuden vejlede mht. køb af pigsko og klubben ligger inde med et lille lager af gode billige til salg.

Vores onlinebutik her på siden er ikke aktiv længere og vil bliver fjernet snarest. 

Vi har en del tøj på lager til meget nedsatte priser (20kr/del med sydbank logo), som kan leveres straks ved kontant betaling eller mobilepay.